AllZorg

Medicijnalarm

Ideaal hulpmiddel: pillendoos met alarm kopen

Een pillendoos met alarm is een uitstekend hulpmiddel voor patiënten van chronische ziektes. Om medicijnen optimaal te laten werken is het belangrijk om ze op tijd in te nemen. Om de patiënt hieraan te herinneren kunt u een pillendoos met alarm kopen. Een dergelijke pillendoos kopen is erg handig voor patiënten van bijvoorbeeld Parkinson of Alzheimer. Een pillendoos met alarm kopen kan mensen zelfs helpen langer zelfstandig te blijven wonen.

Pillendoos kopen als handig geheugensteuntje

Een pillendoos met alarm werkt eenvoudig. Het systeem bestaat uit een pillendoosje en een timer. U kunt op de timer meerdere alarmen instellen. Dit kan tot op de minuut precies. U kunt in de verschillende vakjes van de pillendoos de medicijnen gescheiden houden. Doordat het pillendoosje klein is past het gemakkelijk in de broekzak. Als het tijd is om het medicijn in te nemen gaat er een luid alarm af. Ook gaat er een fel licht knipperen.

Keuze uit verschillende pillendozen met alarm

Een goede pillendoos met alarm kopen is belangrijk. Er bestaan verschillende modellen. Voor patiënten die maar één medicijn innemen kunt u een simpele pillendoos kopen. Echter kunt u voor patiënten met meerdere soorten medicatie beter een pillendoos met alarm kopen met meerdere compartimenten, zodat de medicijnen van elkaar gescheiden blijven. Ook kunt u een beveiligde automatische pillendoos kopen. Deze hebben een alarm, slot en automatische dosering.

Pillendoos met alarm kopen bij ALLZorg

Het doel van ALLZorg is hulpbehoevende mensen oplossingen bieden zonder dat dit veel geld kost. Wij verkopen handige hulpjes die voor meer comfort zorgen bij de patiënt. Een pillendoos kopen is een eenvoudige en economische oplossing voor patiënten die graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Wilt u een pillendoos kopen of zien welke andere handige hulpmiddelen we in ons assortiment hebben? Kijkt verder op de website!