AllZorg

Valpreventie

De SafeHip kopen bij AllZorg

De SafeHip heupbeschermer kopen kan een uitkomst betekenen, wanneer u bang bent om te vallen of wanneer u net een heupoperatie achter de rug heeft. Een heupfractuur zult u niet snel vergeten en vaak heeft u na de operatie angst om te vallen. Dit betekent vaak dat u minder snel uw revalidatieproces doorloopt, of te wel u kunt minder snel weer genieten zoals voor uw heupfractuur. De SafeHip heupbeschermer geeft u een Safe gevoel en is een prima heupbescherming, dus daar waar bescherming nodig is. Voor uw veiligheid is het verstandig om de Safehips wel elke dag te dragen!

Valpreventie en veiligheid

De SafeHip is in diverse maten leverbaar en uiterst discreet. Heerlijk genieten, lopen en wandelen, wat u nog kan dat doet u. Niet geremd worden door angsten. Bent u bang om te vallen, dan kan de SafeHip u helpen. SafeHip geeft een goede  bescherming  wanneer u valt. Valpreventie voor uw heupen, niet alleen voor ouderen. Ook wanneer u artrose heeft is de SafeHip aan te bevelen.

De mogelijkheden

Wanneer u de SafeHip wilt kopen wilt, kunt u kiezen uit diverse maten. Wij raden u aan om uw heupen zo nauwkeurig mogelijk op te meten en de richtlijnen verder te volgen.  Wanneer u 3 SafeHips bestelt, dit is voldoende om altijd een SafeHip te dragen, dan ontvangt u een leuke korting bij de bestelling.

Allzorg: Dé thuiszorgwinkel

Een SafeHip kopen dan kiest u voor kwaliteit? Dan is het logisch dat u voor de kwaliteit van AllZorg kiest. Wij laten u graag kennis maken met onze goede service en ons uitgebreide assortiment. Neem gerust eens contact op met onze thuiszorgwinkel. Wij voorzien u graag van meer informatie.