AllZorg

Verzenden & retouren

Verzending:
Allzorg.nl maakt voor de bezorging van uw bestellingen gebruik van pakketdiensten.
Bij bestellingen met een totaalbedrag boven € 75,= voor Nederland en € 150,= voor België worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Dit geldt echter niet voor grote zendingen zoals bedden, matrassen, sta-op stoelen en scootmobielen. Deze verzendkosten zullen nader worden bepaald.

Verzendkosten:
Voor verzendkosten gelden de volgende tarieven:

 

Binnen Nederland:

  • €  3,95
  • €  5,00
  • € 12,25
  • € 38,00

 

Naar België:

  • € 15,50
  • € 21,40
  • € 27,10
  • € 38,00


Genoemde tarieven zijn inclusief BTW.

Levering:
Als u een bestelling geplaatst heeft, krijgt u bericht over uw betaling, dit wordt in de meeste gevallen direct verwerkt, echter met een overboeking kan dit 1 tot 2 werkdagen duren.

Zodra wij bericht krijgen van betaling gaan we de bestelling voor verzending gereed maken. Wij hebben echter geen invloed op het leveringstraject wat door derden wordt gedaan.
Met de levering kan 2 tot 10 werkdagen gemoeid zijn.
Mocht het langer duren doordat een product niet op voorraad is dan krijgt u daar bericht over.


Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product  retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief  verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel  zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze  mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd  worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onze klantenservice of via contact@Allzorg.nl

Na ontvangst van de retourzending met retournummer en na goedkeuring (onderzoek van de producten vindt plaats op: onbeschadigd, in originele verpakking en niet gebruikt) door Allzorg.nl wordt het reeds door de klant betaalde orderbedrag binnen14 dagen terugbetaald. Alle kosten voor de retourzending komen ten laste van de klant.

Het recht op retourneren vervalt bij acties, speciale aanbiedingen, speciaal voor de klant gemaakte producten, speciaal voor de klant op maat gemaakte producten, in opdracht van de klant gepersonaliseerde producten, hygiëne artikelen zoals o.a. ondergoed, bandages, borstkolven, verbandsloffen en toiletstoelen, toiletverhogers. Eveneens vervalt dit recht bij bestellingen met meerdere identieke artikelen uit dezelfde productcategorie.

Ongefrankeerde retourzendingen worden in alle gevallen geweigerd.

 

Gewijzigd: 6 februari 2015