AllZorg

ThyssenKrupp Levant

 

thyssenKrupp Levant traplift

Wanneer u wat slechter ter been wordt, denkt u vast wel eens na over de toekomst. Eén van de eerste gedachten die misschien opkomt is de vraag hoelang u nog gebruik kunt maken van de trap. Kunt u straks de slaapkamer of de badkamer nog wel bereiken? Kunt u nog naar de zolder om daar aan uw hobby te kunnen werken?

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk van het comfort van uw eigen huis blijven genieten. Het is nu eenmaal uw thuis, een plaats vol herinneringen waar u graag zelfstandig en onafhankelijk over wilt blijven beschikken. Soms dient daarvoor te worden verbouwd of aangebouwd. Vaak een kostbare en ingrijpende operatie.

Met de trapliften van thyssenkrupp heeft u een eenvoudiger alternatief: voor zowel de rechte trap als de spiltrap is een passende traplift beschikbaar. 

De Levant traplift van thyssenkrupp is speciaal ontworpen voor rechte trappen. De stairlift is ergonomisch ontworpen. Het grote zitvlak  zorgt voor veel ruimte en het dikke kussen voor veel comfort. Het plaatsen van de traplift is geen ingrijpende verbouwing. De monteur installeert in 4 uur de lift en vertrekt niet voordat u weet hoe de traplift werkt.

Uw veiligheid staat immers voorop! 

 

Unieke eigenschappen van de Levant:

  • Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding
  • Ruimtebesparende eigenschappen
  • Automatisch oplaadmechanisme
  • Zelfs bij stroomuitval werkt de lift nog
  • Doordacht design

 

Wilt u meer weten?  Bel ons gerust op 0345 769120 of vraag hieronder uw informatie aan: