AllZorg

Toiletverhogers

Een toiletverhoger van ALLZorg

Een handig product als je problemen hebt met naar het toilet gaan is de toiletverhoger. Een toiletverhoger is, zoals de naam al zegt, een verhoger voor het toilet. Een toiletverhoger is erg handig wanneer je bijvoorbeeld net een heupoperatie gehad hebt, waarna het de eerste tijd moeilijk is om je lichaam ver te laten zakken om te gaan zitten. Een toiletverhoger is een goede oplossing voor dit probleem. Daarnaast kun je ook een toiletverhoger kopen omdat je het toilet te laag vindt en het moeilijk vindt je zo’n eind naar beneden te laten zakken.

Een toiletverhoger gebruiken

Als je een toiletverhoger hebt aangeschaft, is het gemakkelijk deze te gebruiken. Je plaatst de toiletverhoger op het toilet en neemt plaats. Het afhankelijk van het model of de toiletverhoger op een speciale manier gemonteerd moet worden, of gewoon op de pot geplaatst kan worden.

Een toiletverhoger kopen: verschillende soorten

Je kunt een toiletverhoger kopen in verschillende varianten. Je kunt een opvouwbare toiletverhoger kopen als je veel onderweg bent of op reis gaat, maar je kunt ook een toiletverhoger kopen voor in je eigen huis. Er zijn bijvoorbeeld modellen met armsteunen voor extra steun, die ideaal zijn voor je eigen toilet. Daarnaast kun je een draagtas voor je toiletverhoger kopen, is er een goedkope toiletverhoger verkrijgbaar en kun je ook een toiletverhoger kopen die in hoogte verstelbaar is.

Hulpmiddelen aanschaffen bij ALLZorg

Als je een toiletverhoger kopen wilt, kun je het beste eens op onze website kijken. ALLZorg biedt producten aan, waarmee mensen handelingen kunnen blijven uitvoeren en daarom zelfstandig kunnen blijven. Je kunt er een geschikte toiletverhoger kopen, maar er worden ook veel andere producten aangeboden waar je alledaagse dingen een stuk gemakkelijker mee kunt maken. Zo vind je een ruim assortiment aan spullen om je te helpen met wassen, aankleden, zitten en eten.