AllZorg

Relax kussens

Relaxkussen

Een relaxkussen helpt u ontspannen door te zorgen dat u comfortabel en in een goede houding kunt zitten of liggen. U kunt een relaxkussen gebruiken om verschillende lichaamsdelen ondersteuning te geven. Zo kunt u een relaxkussen in uw nek plaatsen, maar ook achter uw rug, tussen uw knieën of onder uw benen. Relaxkussens verdelen daar dan de druk en bieden comfort doordat ze lekker zacht zijn. U kunt een relaxkussen thuis gebruiken maar ook onderweg, bijvoorbeeld als een reis maakt met de auto of met de trein.

Het relaxkussen

Wij verkopen relaxkussens van het merk Cuddle Buddy. Specificaties van de relaxkussens die wij aanbieden zijn:  

  • De relaxkussens zijn medium size: 40 bij 20 centimeter.
  • Een relaxkussen weegt slechts 315 gram, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn.
  • Relaxkussens kunnen tot 30° gewassen worden.
  • Een relaxkussen bestaat voor 83% uit nylon en voor 17% uit spandex.
  • De vulling van relaxkussens bestaat uit polystyreen micro korrels.

Relaxkussens zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren: van groen tot rood en van beige tot paars. Hierdoor kunt u een relaxkussen uitzoeken in een kleur die u mooi vindt.

Over ons

Wij bieden als thuiszorgwinkel allerlei speciale producten aan die ondersteuning bieden aan hen die dat nodig hebben. Deze producten zorgen dat u minder afhankelijk bent van uw omgeving en vergroten de levenskwaliteit. We leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven.

Op de website vindt u nog veel meer informatie, bijvoorbeeld over ons, over relaxkussens en over andere producten. Hebt u een vraag over de relaxkussens of over iets ander gerelateerd aan Allzorg? Neem van contact met ons op. Dit kan via e-mail, telefonisch of door het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook vinden op sociale media en bijvoorbeeld contact opnemen via Twitter of Facebook. Kijk voor de contactgegevens onderaan deze pagina.