AllZorg

Matrasbeschermers

Een matrasbeschermer kopen van SmartSleeve om goed te kunnen slapen

Goed kunnen slapen is belangrijk, om uitgerust aan de nieuwe dag te kunnen beginnen. Transpireert u veel, terwijl u slaapt? Dan kun u het beste een matrasbeschermer kopen welke bijdraagt aan een evenwichtige slaaptemperatuur. Ook wanneer u te maken heeft met incontinentie of een huisstofmijtallergie, kunnen we de speciale SmartSleeve matrasbeschermers van harte aanbevelen. Een matrasbeschermer kopen om muggen tegen te gaan, behoort zelfs tot de opties.

De unieke eigenschappen

Een veerkrachtige luchtlaag, welke uit speciale X-verbindingen bestaat, met een ventilerende en vochtregulerende werking, dat is kenmerkend voor de matrasbeschermers van SmartSleeve. Al deze matrasbeschermers bezitten een unieke driedimensionale textuur en druk verlichtende eigenschappen. Dankzij deze bijzondere kenmerken van onze matrasbeschermers, is het slapen hygiënischer en wordt u heerlijk fris en ontspannen wakker.

Diverse modellen

U kunt kiezen uit diverse modellen. Ieder model heeft zijn eigen speciale kenmerken. Een matrasbeschermer kopen van het model Ventilated, is ideaal om te gebruiken tegen transpiratie. De Thermo Regulated is perfect voor wie een evenwichtige slaaptemperatuur wenst. Last van incontinentie, dan bevelen we graag de Water Proof bij u aan. De Allergen Protected vermindert zelfs de kans op een huisstofmijtallergie. Zoekt u naar een simpele manier om muggen op afstand te houden, dan is een matrasbeschermer kopen van het model Mosquito Protected een verstandige keuze. Alle matrasbeschermers zijn verkrijgbaar in diverse maten en zijn gemaakt van 100% polyester. Dankzij de super elastische zijkanten, zijn ze gemakkelijk over het matras te plaatsen.

Thuiszorgproducten van ALLzorg

Een matrasbeschermer kopen doet u het beste bij ALLzorg. Wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogstaande producten. Heeft in interesse in onze matrasbeschermers of onze andere thuiszorg producten, neemt u dan vooral eens contact met ons op. Wij zijn er voor een ieder die hulp kan gebruiken en hiervoor niet de hoofdprijs willen betalen.