AllZorg

Dekbedovertrekken met rits

Een dekbedovertrek met rits van ALLZorg

Bij Allzorg kun je verschillende producten kopen die je kunnen helpen dagelijkse taken gemakkelijker te maken. Een van de producten die we aanbieden is het dekbedovertrek met rits. Een dekbedovertrek met rits is handig voor mensen met rugklachten of klachten aan armen en handen. Het verschonen van het bed wordt een stuk minder zwaar met een dekbedovertrek met rits en bovendien is een dekbedovertrek met rits ook handig in de wasmachine. Vaak gaat namelijk alle was in het dekbedovertrek zitten en bij een dekbedovertrek met rits gebeurt dit niet, als de ritsen dicht zitten.

Een dekbedovertrek met rits gebruiken

Een dekbedovertrek met rits maakt het minder lastig om een groot dekbed in de overtrek te doen, omdat een dekbedovertrek met rits aan de zijkanten helemaal open kan. Hierdoor kan het dekbed gemakkelijk in het overtrek worden geplaatst. Je plaatst het dekbedovertrek met rits open op het bed, legt het dekbed erin en ritst het dicht. Zo heb je in een handomdraai het bed verschoond.

Dekbedovertrek met rits kopen: verschillende soorten

Je kunt een dekbedovertrek met rits kopen van verschillende stoffen en ook zijn er verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar. Je kunt dus altijd een dekbedovertrek met rits kopen dat past bij jouw smaak en inrichting. Op de website van ALLZorg vind je verschillende varianten waar je uit kunt kiezen.

Een dekbedovertrek met rits kopen bij ALLZorg

ALLZorg is een bedrijf dat artikelen verkoopt en verhuurt, waarmee mensen die moeite hebben met bepaalde handelingen en activiteiten, toch nog zelfstandig kunnen functioneren. We bieden bijvoorbeeld producten aan die kunnen helpen met aankleden, wassen, slapen en zitten. We hebben producten die kunnen helpen met een uiteenlopend aantal handelingen en dankzij deze hulpmiddelen kunnen veel ouderen en mensen met een handicap zelf dingen doen, waar ze anders hulp bij nodig hadden.