AllZorg

Zitstokken & wandelstokken

Een wandelstok kopen of een zitstok kopen?

Een wandelstok kopen kan uitkomst bieden, wanneer u (tijdelijk) slecht ter been bent. Er zijn veel verschillende soorten te koop. Een wandelstok kopen helpt u om zekerder te kunnen lopen. U bent minder bang om te vallen, doordat u kunt steunen op uw wandelstok. Blijft u meer thuis, omdat u bang bent vermoeid te raken tijdens een wandeling? Dit is niet nodig. U kunt natuurlijk een zitstok kopen, maar hoe neemt u dit mee? Hebt u al eens aan een wandelstok met opklapbare zitting gedacht?

Een wandelstok kopen met opklapbare zitting. Een aparte zitstok kopen is overbodig.

Een wandelstok kopen met opklapbare zitting is een ideaal product. Het scheelt u niet alleen de kosten van een speciale zitstok kopen, het scheelt u ook nog eens extra gewicht mee te nemen. Niet alleen tijdens een wandeling is dit product een uitkomst. Ook wanneer u een evenement bezoekt en u zeker wilt zijn van een zitplaats, dan hebt u altijd uw mobiele zitplek bij u.

Diverse modellen die garant staan voor kwaliteit

Een wandelstok met opvouwbare zitstok kopen is in veel verschillende modellen verkrijgbaar. U kunt ook kiezen uit in hoogte verstelbare wandel-/zitstokken. Voor extra zitgemak is er bijvoorbeeld een model verkrijgbaar met een vierpootszitje. Uiteraard is deze ook opklapbaar. De speciale flipstick met zadelzitting, voorkomt dat u ongewenst omklapt. Dit vergroot uw gevoel van veiligheid. Een goede kwaliteit zitstok kopen is een vanzelfsprekendheid voor Allzorg.

Allzorg geeft u uw mobiliteit terug

Wij, als thuiszorgwinkel, vinden het leveren van kwaliteit net zo belangrijk als u. Wij leveren ondersteuning voor jong en oud. Wij snappen hoe belangrijk zelfstandigheid, levenskwaliteit en vitaliteit voor u zijn. Allzorg levert hiervoor alle belangrijke hulpmiddelen voor ouderen en jongen. Alle producten op onze website kunnen we snel leveren, zodat u snel van de voordelen kunt profiteren. Hebt u vragen? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn u graag van dienst.