AllZorg

Kinderhorloges met alarm

Kinderhorloges met alarm kopen

Kinderhorloges met alarm kopen kan heel handig zijn. Dit is niet zomaar een horloge. Het is een speciaal digitaal kinderhorloge met alarmfunctie. Een speciaal apparaatje aanschaffen waarmee u een alarm in kunt stellen, is niet meer nodig. De horloges zijn prettig te dragen en bovendien zijn ze verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren.

Ervaar het gemak van een kinderhorloge met alarmfunctie

Een kinderhorloge met alarmfunctie is slim voor kinderen met bijvoorbeeld autisme. Het onthouden van taken is een obstakel. Een kinderhorloge met alarmfunctie is dan een handige en makkelijke oplossing. Wanneer uw kind een kinderhorloge met alarmfunctie draagt, weet uw kind dat het bijvoorbeeld zijn medicijnen in moet nemen. Kinderhorloges met alarm kopen is ook bijzonder handig voor kinderen met diabetes. Wist u dat veel ouders ook kinderhorloges met alarm kopen om hun kind zindelijk te leren worden?

Zelfs de mogelijkheid om 12 onafhankelijke alarmen in te stellen

Dit digitale horloge is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Het is zelfs mogelijk om te kiezen uit een kinderhorloge met alarmfunctie, waarbij er 12 onafhankelijke alarmen in te stellen zijn. Vanwege de trilfunctie is het alarm alleen voor uw kind hoorbaar, en verstoort het bijvoorbeeld niet een les in het klaslokaal. Uw kind hoeft het alarm niet zelf uit te zetten, want dit gebeurt automatisch. Deze horloges zijn bovendien ook bijzonder geschikt voor slechthorende- of dove kinderen.

Allzorg levert uitsluitend de beste producten voor uw situatie

Wij kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt welk horloge het meest geschikt is voor de situatie van uw kind. Onze specialisten kunnen deze vraag goed beantwoorden. Allzorg heeft een grote diversiteit aan producten in het assortiment. Op onze website vindt u een handig overzicht met onze producten. Is u iets niet duidelijk? Of heeft u opmerkingen? Ook hiervoor zijn wij uiteraard bereikbaar.