AllZorg

Bedrijven en instellingen

Zorg, Gemeenten WMO, Zorgverzekeraars, UWV, AWBZ instellingen, therapeuten….

Allzorg.nl is een vertrouwde naam als het om hulp-, zorg- en verpleegmiddelen gaat. Wij opereren landelijk met een breed scala aan oplossingen op het gebied van wonen, werken en mobiliteit.
Ook met handige hulpmiddelen willen wij een pakket aanbieden dat zo compleet mogelijk is. Allzorg.nl streeft naar een assortiment dat net dat beetje extra geeft.
Reeds vele jaren denken wij mee met onze klanten op het gebied van hulpmiddelen voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking. Dit is onder meer terug te vinden in onze collectie rollators, rolstoelen, krukken en scootmobielen. Wilt u bepaalde artikelen die niet in de webwinkel staan of heeft u specifieke wensen of wilt u grotere aantallen bestellen, bel ons 0345 769120 of stuur een email met uw wensen naar contact@allzorg.nl

 

Wij leveren onze hulpmiddelen door heel Nederland aan diverse opdrachtgevers, zoals gemeenten WMO, zorgverzekeraars, AWBZ-instellingen, UWV en thuiszorgorganisaties, fysiotherapeuten,  ergotherapeuten, tandartsen enz.

 

Heeft u vragen over specifieke hulpmiddelen of wilt u advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een brace of een loophulpmiddel, stuur een e-mail met uw vraag naar contact@allzorg.nl ter attentie van onze adviseur Bert Schoor, fysiotherapeut.

 

Bedrijven:

Allzorg.nl is een vertrouwde naam in de zorg en bestaat sinds 2006.  Naast het aanbieden van hulp- zorg- en verpleegartikelen, hebben wij ook een leuke collectie producten geschikt voor bedrijven.

 

Zo is er voor hotels, restaurants en vakantieparken het nodige te vinden om ook minder mobiele gasten comfortabel te ontvangen. Denk hier bijvoorbeeld aan bad- en wandbeugels, drempel opritten, speciale kussens en bestek.

 

Ook bedrijven en instellingen die graag eens iets anders in hun kerstpakket willen opnemen of een nuttige giveaway zoeken, zijn wij graag van dienst. Heeft u specifieke wensen of ideeën, wij denken graag met u mee!

Bel ons 0345 769120 of stuur een email met uw wensen naar contact@allzorg.nl