AllZorg

Douchestoelen/-krukken

Een douchestoel kopen of een douchekruk kopen bij ALLzorg

Een douchestoel kopen kan een uitkomst betekenen, wanneer staand douchen teveel energie kost of wanneer u niet goed ter been bent. Dankzij het kopen van een dergelijke stoel, kunt u geheel zelfstandig onder de douche gaan. In tegenstelling tot een gewone stoel, is een speciale douchestoel kopen echt aan te bevelen. Deze zijn namelijk zeer stabiel en van zeer deugdelijk materiaal, wat de veiligheid aanzienlijk vergroot.

Probleemloos zelfstandig douchen

Dankzij de in hoogte verstelbare douchestoel, kunt u probleemloos zelfstandig douchen. Een douchekruk kopen is overigens ook een optie. Een belangrijk verschil is het ontbreken van de rugleuning en het aanwezig zijn van bijvoorbeeld een draaiende zitting, zodat u zichzelf kunt verplaatsen in de gewenste zitrichting zonder op hoeven te staan. Afhankelijk van de door u gestelde eisen, kunt u een douchestoel of douchekruk kopen die voldoet aan uw wensen.

Diverse mogelijkheden

Wanneer u een douchestoel kopen wilt, kunt u kiezen uit diverse modellen. Zo is er een wiebelvrije en in hoogte verstelbare stoel te verkrijgen of een bijvoorbeeld een douche zitting, welke gecombineerd kan worden met een grijppaal. Ook kunt u gaan voor een douche(rol)stoel, een in hoogte verstelbare stoel of een combi douche-toiletstoel. Een douchestoel kopen welke aan de muur gemonteerd kan worden, is ook een mogelijkheid. Hiervan is de zitting opklapbaar, zodat deze douchestoel niet in de weg hoeft te staan. Wilt u liever een opklapbare douchekruk kopen, dan kan dit ook. Zoals gezegd kunt u ook een douchekruk kopen met een draaizitting. Er zijn vele opties mogelijk.

Dé thuiszorgwinkel

Een douchestoel kopen of een douchekruk kopen van een uitstekende kwaliteit? Dan is het logisch dat u voor de kwaliteit van ALLzorg kiest. Wij laten u graag kennis maken met onze goede service en ons uitgebreide assortiment. Neem gerust eens contact op met onze thuiszorgwinkel. Wij voorzien u graag van meer informatie.