AllZorg

Badplanken

Badplanken

Bent u moeilijk ter been? Of zit u in een rolstoel? Dan is het handig om zittend te baden in uw eigen badkuip. Dat scheelt aanzienlijk wat energie en kunt u toch op uw gemak uzelf reinigen. Kiest u daarom voor badplanken. Badplanken zijn plankjes die u over uw bad heen legt en kunt bevestigen aan uw muur. Hier kunt u vervolgens op plaats nemen en heerlijk genieten van uw bad of douche.

Hoe gebruikt u badplanken?

Deze badplanken kunt u dus laten monteren aan de muur. We hebben badplanken in alle soorten en maten zodat er vast en zeker ook een geschikt model op onze website te vinden is dat aan uw wensen voldoet. Nadat het is bevestigd kunt u uw bad vol laten stromen en plaats nemen op een plank. Als u het strategisch plaatst onder uw douchekop, dan kunt u gelijktijdig douchen en baden in uw eigen badkuip.

De diverse modellen

Er zijn verschillende soorten badplanken.

  • Zo is er het zogenaamde heavy duty model. Dit model kan tot wel 300 kilo aan gewicht dragen
  • Ook is er een plank dat u in de breedte kunt verstellen, ook na de montage
  • En wat dacht u van een plank met en handvat. Dan komt u eenvoudiger in en uit uw bad en kunt u zich tevens stevig vasthouden
  • En ten slotte hebben we nog badplanken inclusief handvaten die u ook nog eens kunt verstellen.

Zo is er voor ieder wat wils.

Uiteraard kiest u voor ALLZorg

Hopelijk komt u nu snel eens bij ons een badplank kopen. Wij hebben deze producten dan ook altijd wel op voorraad en leveren spoedig bij u aan de deur. Hebt u hulp nodig met de montage? Geeft u dit aan dan sturen we een gratis monteur mee. Dat hoort bij onze service!