AllZorg

Bad, Douche & Toilet

Douchestoelen en douchekrukken

U vindt bij ons een groot en gevarieerd assortiment badkamer hulpmiddelen die bijdragen aan uw gevoel van veiligheid. Deze hulpmiddelen voor bad en douche heeft Allzorg.nl in ruime mate in haar collectie.  Wanneer u op zoek bent naar een bijvoorbeeld een douchestoel een douchekruk of een opvouwbare douchestoel, bent u bij Allzorg.nl aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over onze douchestoelen en douchekrukken die u als stoel kunt gebruiken tijdens het douchen, maar ook wanneer u zich wilt wassen bij de wastafel. Er zijn bijvoorbeeld douchestoelen met verstelbare pootjes die zorgen voor stabiliteit en die dus uw veiligheid vergroten. Tevens voorkomt u vermoeide benen en uitglijden op een natte vloer. U kunt een douchestoel combineren met een stabiele wandbeugel of badbeugel die u eenvoudig plaatst in uw badkamer.

Badplanken en badzitjes

Ook voor in bad hebben wij diverse handige hulpmiddelen. Neem onze badliften die zorgen voor een veilige transfer voor in- èn uit bad. Wilt u graag een stabiel zitje in bad hebben? Wij hebben voor u een verschillende zitjes en planken in de collectie. Bekijk onze badzitjes of badplanken die fungeren als een stoel in bad. U kunt een badzitje combineren met een badbeugel die het in en uit stappen vergemakkelijken. Om extra veiligheid in te bouwen kunt u een antislip badmat plaatsen op de vloer waarmee u uitglijden op een natte vloer voorkomt.

Toiletstoelen

Wij hebben een uitgekiende collectie toiletstoelen en postoelen. Houten toiletstoelen, verrijdbare toiletstoelen, kunststof postoelen, metalen toiletstoelen, voor ieder wat wils!

Natuurlijk kunt u een toiletstoel huren, maar waarom zou u dit doen? Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. In ons assortiment vindt u verschillende toiletstoelen, met en zonder wielen. Een toiletstoel of postoel gebruikt u vaak losstaand, bijvoorbeeld in uw slaapkamer zodat u niet ver te lopen om uw behoefte te doen. Er zijn ook toiletstoelen, die als douchestoel zijn te gebruiken.

Heeft u advies nodig bij de keuze van de voor u best passende stoel? Neem dan contact op met onze klantenservice 0345 769120. Wij adviseren u graag.

Toiletverhogers

Wij hebben diverse soorten toiletverhogers, met of zonder deksel, een zachte of een harde zitting. Een toiletverhoger maakt het u makkelijker om te gaan zitten en weer te gaan staan. Ook hebben we  draagtassen zodat u de toiletverhoger onopvallend mee kunt nemen wanneer u op visite of vakantie gaat.

Het grote voordeel van een toiletverhoger is dat de afstand tussen de vloer en de toiletbril wordt vergroot. Dit zorgt ervoor dat u minder door de knieën hoeft om te gaan zitten. Met een in hoogte verstelbare toiletverhoger kunt u zelf de hoogte bepalen die u prettig vindt zitten. Heeft u meer grip nodig bij het gaan zitten en opstaan?  Dan is voor u een toiletverhoger met armsteunen de beste keuze. Een toiletverhoger wordt ook aanbevolen na een heupoperatie.

Heeft u advies nodig voor een toiletverhoger, bel gerust onze klantenservice 0345 769120. Wij helpen u graag verder.