AllZorg

Bedtafel

Een bedtafel van ALLZorg

Een bedtafel of bedleestafel is een speciale tafel, die het mogelijk maakt om dingen vanuit je bed te kunnen doen, bijvoorbeeld lezen, schrijven, eten en spelletjes te doen. Een bedtafel of bedleestafel maakt het leven een stuk aangenamer en gemakkelijker, zelfs als je in bed ligt. Dagelijkse dingen die je dankzij de tijd die je in bed moet doorbrengen niet meer zou kunnen doen, worden door een bedtafel of bedleestafel weer mogelijk.

Een bedtafel of bedleestafel?

Er is een verschil tussen een bedtafel en een bedleestafel, ook al kun je veel handelingen met beide tafels doen. Een bedtafel is een tafel die je op het bed kunt plaatsen, meestal over je lichaam heen. Een bedleestafel daarentegen heeft poten die op de grond staan, en deze tafel kan over het bed geschoven worden. Een bedleestafel is meestal wat groter, maar een bedtafel heeft als voordeel dat je er meer kracht op kunt zetten omdat hij stabieler staat. Daarom is een bedtafel meer geschikt voor eten in bed, terwijl een bedleestafel, zoals de naam al zegt, handig is als je iets wilt lezen.

Verschillende soorten tafels

Er zijn verschillende soorten bedtafels en bedleestafels verkrijgbaar. De bedtafel is er in een standaard model, een inklapbare variant en een verstelbaar exemplaar. Daarnaast zijn er verschillende materialen waar de tafels van gemaakt worden. De bedleestafel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en er is ook een speciaal model voor rolstoelen beschikbaar.

Handige producten kopen bij ALLZorg

Als je iets nodig hebt om je te helpen bij het uitvoeren van alledaagse taken, die door ziekte of ouderdom niet zo gemakkelijk meer zijn, kan ALLZorg je helpen. Wij bieden producten aan waarmee we in de behoefte voorzien van mensen die dingen zelf willen blijven doen, ondanks de problemen die ze ervaren met bepaalde handelingen. Door de speciale producten die wij aanbieden blijft het voor veel mensen mogelijk om zelfstandig te leven, ondanks eventuele fysieke beperkingen.