AllZorg

Handschoenen

Warmte handschoenen van Peters Angora zijn lekker warm. Wij hebben deze angora handschoenen speciaal in de collectie wanneer u warme kleding of thermo ondergoed zoekt.

Garantie: Peters angora warmte producten worden op een diervriendelijke manier van het angorakonijn geknipt. Uitsluitend geknipt angora is geschikt om de hoge kwaliteitseisen van onze angora producten te waarborgen. Wij verkopen daarom alleen angora warmte producten afkomstig van gecertificeerde bedrijven. Alleen zo kunnen wij achter onze producten staan.

Eigenschappen angora warmte producten: De minuscuul kleine luchtkamertjes in de angorawol zorgen voor een isolerende werking. Dit houdt de kou buiten het lichaam en dus de lichaamstemperatuur constant. Net als in de dierenwereld, waar de vacht in alle jaargetijden de lichaamstemperatuur regelt. Angora producten kunt u dan ook het hele jaar door dragen.

Een ander belangrijk voordeel van angora warmte producten is dat het eventueel aanwezig transpiratievocht wordt afgevoerd. Zo heeft u bij buitenwerkzaamheden veel minder kans op kouvatten, omdat de huid droog blijft met angora warmte producten.