AllZorg

Aankleedhulp

Aankleedhulpmiddel; een steunkous

Het aantrekken van een steunkous kan ’s ochtends een tijdrovende bezigheid zijn. U bezit wellicht de kracht niet om bijvoorbeeld uw kous zelfstandig aan te trekken, waardoor u altijd hulp nodig heeft van bijvoorbeeld de thuiszorg. Dit kan anders, dankzij het gebruiken van een aankleedhulp. Een aankleedhulp is een hele handige manier om uw steunkous, sokken, broek, ondergoed en schoenen op een eenvoudige wijze zelf aan en uit te kunnen trekken. Overigens is deze aankleedhulp ook perfect geschikt voor zorgverleners, welke dagelijks hun patiënten helpen met hun steunkous of kledingstukken.

Eenvoudig

Er zijn diverse aankleedhulpen te verkrijgen, welke allemaal weer net iets anders werken. Toch hebben ze hetzelfde met elkaar gemeen, namelijk het aankleden een stuk eenvoudiger maken. Slechts één beweging is er nodig om bijvoorbeeld een steunkous aan- en uit te kunnen trekken door middel van een aankleedhulp. De handeling bestaat uit het rollen en duwen, waardoor trekken niet meer nodig is. Dit draagt ook bij aan het verlengen van de levensduur van de steunkous.

Diverse aankleedhulpen

De Doff N’ Donner is een zeer handige aankleedhulp voor het aantrekken van een steunkous, welke de vorm heeft van een waterballon. Voor mensen met een verminderde handfunctie of motoriek kan een knoophaak, knoopring of een ritshulp ook een uitkomst betekenen. Voor het aantrekken van schoenen, bestaat er de schoenlepel Longhorn. De Clip & Pull aankleedhulp is aan te raden wanneer u moeite heeft met bukken of beperkt bent in het gebruik van uw handen of armen.

Thuiszorgproducten van ALLzorg

Uw thuiszorgproducten koopt u bij ALLzorg. Ons assortiment is bijzonder groot, waardoor er altijd wel een product van uw keuze bij zit. Het is ons doel om u te helpen uw zelfstandigheid te behouden of terug te geven. Wij zijn er voor iedereen die extra hulp nodig heeft. Vraagt u zich af wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan vooral eens contact op met ALLzorg.