AllZorg

DayClocks

De DayClock kopen bij AllZorg

 

De DayClock is de ideale oplossing voor mensen die regelmatig de tijd kwijt zijn, de naam van de dag vergeten, niet precies weten of het ochtend of middag is. Kortom de DayClock biedt perfecte ondersteuning voor vergeetachtige of licht dementerende mensen.

 

DayCLock

De DayClock is in twee maten leverbaar: met 7 inch scherm (DayClock 7Plus)  en met 10 inch scherm (DayClock 10Plus). Daarnaast kan gekozen worden uit een DayClock die de datum en tijdweergave ‘ouderwets’ analoog weergeeft, of een versie de de dag en tijdaanduiding digitaal weergeeft. Deze laatste kan naar keuze op 12 of 24 uurs weergave ingesteld worden.

De DayClock beschikt ook over eenagendafunctie welke vanaf het internet door anderen te bedienen is. Zo kan men voor de gebruiker op afstand een aankondiging voor een bezoek plaatsen of een herinnering voor het innemen van medicijnen instellen, dit alles voor een bescheiden abonnement van € 24,-- per jaar. 

 

Allzorg: Dé thuiszorgwinkel

Een DayClock kopen dan kiest u voor kwaliteit? Dan is het logisch dat u voor de kwaliteit van AllZorg kiest. Wij laten u graag kennis maken met onze goede service en ons uitgebreide assortiment. Neem gerust eens contact op met onze thuiszorgwinkel. Wij voorzien u graag van meer informatie.